וואלה! אופנה: הכירו את נועה רביב – בוגרת מצטיינת של המחלקה לעיצוב אופנה בשנקר – הייצוא החם של ישראל לשנת תשע"ה

עדכונים

וואלה! אופנה: הכירו את נועה רביב – בוגרת מצטיינת של המחלקה לעיצוב אופנה בשנקר – הייצוא החם של ישראל לשנת תשע"ה

היא הוכתרה בקיץ האחרון כבוגרת המצטיינת של שנקר, קטפה את המקום הראשון בתחרות עיצוב יוקרתית בלונדון וסומנה כמעט פה אחד כדבר הגדול הבא בתעשיית האופנה על ידי בלוגרים, עיתונאים ואושיות אופנה מהשורה הראשונה בארץ ובעולם – נועה רביב – בוגרת טרייה של המחלקה לעיצוב אופנה בשנקר – היא הייצוא החם של ישראל לשנת תשע"ה.

"תמיד היה לי חשוב מה אני לובשת, עוד מהיסודי, ותמיד ציירתי ועשיתי בבית דברים שקשורים לאמנות", מספרת רביב בראיון ל"וואלה! אופנה" ומוסיפה כי "היה לי ברור שכשאלך ללמוד משהו זה יהיה או עיצוב או אמנות".

רביב מעידה על עצמה כי היא אוהבת "יופי קצת עקום", לכן היא נפעמת בכל פעם מחדש מרף סימונס, המנהל האמנותי של דיור אותו היא מחשיבה כגאון. מאותן סיבות היא גם אוהבת את בית האופנה האיטלקי מארני. בארץ היא מפרגנת למעצבת המנוחה דניאלה להבי ולממשיכי דרכה, וגם למעצבת מאיה ארזי שהייתה המנחה שלה בפרויקט הגמר.

קולקציית הגמר של רביב – Hard Copy זכתה לשבחים רבים ולתשומת לב בינלאומית וזיכתה אותה בפרס מעצבת האופנה הטובה ביותר בתחרות בינלאומית לעיצוב בתלת־ממד שהתקיימה בלונדון, כמו גם בפרס הצטיינות ע"ש פיני לייטרסדורף

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר