הכל צפוי, רשת א': ראיון עם ורד מוסנזון על שיטת "ארגז הכלים הצהוב" שיצרה, ועל הקמפיין בשיתוף עם אנוש

עדכונים

הכל צפוי, רשת א': ראיון עם ורד מוסנזון על שיטת "ארגז הכלים הצהוב" שיצרה, ועל הקמפיין בשיתוף עם אנוש

ריקי הראל : את מרצה במחלקה לתקשורת חזותית בשנקר, בית ספר גבוה להנדסה ועיצוב, אנחנו מכירים את זה. וככה לא… בד"כ אין קשר לנושא שלנו, אבל הפעם אנחנו רוצים לשמוע ממך על שיתוף פעולה מאוד מיוחד של בית הספר שלכם עם אנוש, העמותה הישראלית לבריאות הנפש. ואת, ורד, תפרטי במה מדובר.

ורד מוסינזון : OK. אני מעבירה כבר קרוב לעשר שנים, בשנים הראשונות בבצלאל ובשנים האחרונות בשנקר, קורס שעוסק בשתי…בעצם שיש לו שתי ידיים. אחת מהם היא הנושא של פירסום אידיולוגי, משהו שמעניין אותי באופן אישי מאוד, איך בעצם מגייסים את היכולות של הפירסום כדי לא רק למכור לאנשים
דברים אלא גם כדי איכשהו לשפר קצת את איכות חיינו. ולמטרה זו בעצם, עבור הסטודנטים בבצלאל בהתחלה, יצרתי משהו שנקרא "ארגז הכלים הצהוב".

ריקי הראל : אמרת בצלאל?

ורד מוסינזון : התחלתי בבצלאל, כן, ואחרי חמש שנים עברתי
לשנקר. ארגז הכלים הצהוב הוא שיטה לגידול רעיונות. הוא בעצם מתודולוגיה שסטודנטים לומדים אותה, גם לא סטודנטים, שמאפשרת להם לקחת את הרעיונות שלהם ולהוציא אותם לפועל בצורה יעילה וטובה. עכשיו זה רק אמצעי, זה רק כלי. כל פעם אני בוחרת נושא אחר. עשינו פרוייקט מאוד גדול לפני כמה שנים בנושא העצמת נשים עם קומיל פו, עשינו עבור המרכז לנפגעות תקיפה מינית, עשינו עבור הועד למלחמה באיידס. עשינו כל מיני דברים לאורך השנים. והשנה הצטרפו כמה מקרים. פגשתי באיזה שהוא משהו שקשור לסוכנות בכלל, עבודה, את הילה הדס, מנכ"ל
אנוש והתחלנו לדבר קצת על כל התחום הזה. ואז בגלל שהדברים תמיד מצטרפים, האלכימיה של הצטרפות הדברים, פנה אלי אדם בשם ד"ר ברוך רדין וביקש את עזרתי במיתוג ערב עבור קהילת פגועי הנפש או המתמודדים, כמו שקוראים להם באנוש, במסגרת יום בריאות הנפש הבינלאומי שהיה ב-10 לאוקטובר. הוא ביקש את עזרתי במיתוג. וככה היכרתי אותו, הכרתי יותר את התכנים שהוא מטפל בהם והוא מעביר אותם.

כיצד נמשך התהליך עם הסטודנטים במהלך הסמסטר? לקריאת הראיון המלא לחצו כאן!

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר