מגזין פרימדונה: אליאן סטולרו מספרת על הקולקציה החדשה

עדכונים

מגזין פרימדונה: אליאן סטולרו מספרת על הקולקציה החדשה

אליאן סטולרו – בוגרת המחלקה לעיצוב אופנה בשנקר – נמנית עם השורה הראשונה של מעצבי האופנה בישראל. היא מביאה אל הרחוב הישראלי את מסורת העיצוב והתפירה העילית, על פיה חונכה בארץ הולדתה.

אליאן נולדה וגדלה בניס שבדרום צרפת, ואל תחום האופנה נמשכה כבר מגיל צעיר מאד. בתום לימודיה התיכוניים, במקום לנסוע לבירת האופנה פריז וללמוד שם, החליטה מטעמים ציוניים לעלות לישראל ולהתגייס לצבא, מיד לאחר סיום השירות הצבאי החלה את לימודיה בשנקר, שם חלקה את ספסל הלימודים עם אלבר אלבו. בתקופת לימודיה זכתה במקום הראשון בתחרות "הדגם הישראלי המקורי" ובשנת 1987 פתחה את הסטודיו הראשון שלה בדירה נחבאת מהעין בצפון תל-אביב. 

הקולקציית החדשה שהשיקה סטולרו מורכבת מחליפות מכנסיים וחצאית בדפוסים מרהיבים, ובגזרות מדויקות וקרובות לגוף שהפכו לסימן ההיכר שלה. בתוך כך, עיצבה גם גזרות חדשות מלאות בדרמה, כמו חליפת חצאית שחורה מצמר באורך מידי עם ג'קט קטן – שניהם מעוטרים ברוכסנים במראה יפני-מינימליסטי.  

את הקולקציה משלימים סריגים דקיקים ברקמות פאייטים עדינות, ולראשונה בקולקציה שני דגמים של מעילי אוברסייז – האחד לבן במשחקי קווילט והשני מצמר בכתום אופנתי׳.

הצילום בראש העמוד: Shantal Stoman, יח"צ

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר