ניהול, חשיבה מחוץ לקופסה: מה עושים עם תואר בהנדסת תעשייה וניהול?

עדכונים

ניהול, חשיבה מחוץ לקופסה: מה עושים עם תואר בהנדסת תעשייה וניהול?

למדתם, נבחנתם, צברתם ידע וניסיון, התמחתם במגוון תחומים והתנסיתם בפרויקטים שונים, אבל מה עושים עם זה עכשיו? שלמה ארליך – סמנכ"ל תפעול בחברת ECI – יתארח בסדרת ההרצאות "ניהול: חשיבה מחוץ לקופסה" ויסקור את האפשרויות העומדות בפני מהנדסי תעשיה וניהול צעירים, רגע לפני יציאתם לשוק העבודה.

ארליך – בעל ניסיון רב בתעשייה המקומית – יציג את מגוון התפקידים שיכולים למלא בוגרי הנדסה בתום לימודיהם ואת הדרכים ליישם את החומר שלמדו ב-4 שנות לימודים מעמיקות במחלקה להנדסת תעשייה וניהול בשנקר. 

ארליך הוא בעל תואר MBA מאוניברסיטת תל-אביב, אותו השלים לאחר לימודי הנדסת תעשיה וניהול במוסד. הוא משמש כמרצה בכיר בתחומים אלו מזה 20 שנה, במהלכן לימד גם בשנקר, כיהן בתפקידים בכירים בחברות מובילות במשק בתחומי התפעול והשירות וכיום הוא סמנכ"ל רשת האספקה הגלובלית של ECI Telecom. 

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר