סופשנה 2015: בוגרי מחלקות העיצוב והאמנות הציגו את פרויקטי הגמר שלהם בסדרת אירועים בה חשפו את הישגיהם בתום 4 שנות לימוד

עדכונים

סופשנה 2015: בוגרי מחלקות העיצוב והאמנות הציגו את פרויקטי הגמר שלהם בסדרת אירועים בה חשפו את הישגיהם בתום 4 שנות לימוד

למעלה מ-200 בוגרים צעירים של מחלקות העיצוב והאמנות הציגו את פרויקטי הגמר שלהם בסדרת אירועים שהתקיימו ברחבי שנקר. בתום 4 שנות לימוד מאתגרות ומלאות עשייה וחקירה, הם חשפו את פירות עבודתם בפני הקהל הרב שהגיע לפגוש את דור המעצבים הצעיר, רגע לפני יציאתם ל"חיים האמיתיים" שמחוץ לאקדמיה. התערוכותs השונות אפשרו להתרשם משפתם ומתפישת עולמם של המעצבים והאמנים הצעירים, כמו גם להתוודע למגמות ולתהליכים  מקומיים ובינלאומיים.

>> כל המחלקות, כל הProjects: בקרו באתר הבוגרים 2015!

כמדי שנה, הושקו אירועי הסופשנה ב-2 תצוגות אופנה מהרהיבות של בוגרי המחלקה לעיצוב אופנה, שהתקיימו בהאנגר 11 בנמל תל-אביב וזכו לשבחים רבים בתקשורת המקומית והבינלאומית. מאות אורחים הגיעו לאירוע החגיגי, בהם בכירים בתעשיה, אנשי תקשורת, בני משפחה וחובבי אופנה מכל הגילאים וצפו ביצירותיהם של 34 בוגרים שהציגו מנעד מרתק של קולקציות מקוריות ומעוררות השראה.

כשבועיים לאחר האירוע הנוצץ, הוצגו קולקציות הגמר בשואו-רום חד-פעמי בקומת המחלקה, מה שאפשר לבחון אותם מקרוב ולהתרשם מהטכניקות, העיצוב והביצוע. לאתר בוגרי המחלקה לחצו כאן

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר