ד"ר טל גולדרט נבחרה לעמוד בראש המחלקה להנדסה כימית בשנקר

חדשות ואירועים

ד"ר טל גולדרט נבחרה לעמוד בראש המחלקה להנדסה כימית בשנקר

'"

המועצה האקדמית העליונה של שנקר אישרה את המלצת ועדת האיתור למנות את ד"ר טל גולדרט לעמוד בראש המחלקה להנדסה כימית בשנקר

ד"ר גולדרט הינה חברת סגל בשנקר במחלקה להנדסה כימית. במסגרת המחלקה, מרכזת טל את לימודי המים, האנרגיה והסביבה, ומרצה בקורסים שונים לאורך התואר – בראייה הנדסית סביבתית.

בעלת תואר ראשון BSc בהנדסה כימית מהטכניון – מכון טכנולוגי לישראל, בהצטיינות. בעלת תואר שני MSc במים, קרקע וסביבה מהפקולטה להנדסה חקלאית בטכניון בנושא "התמרות חנקן בקרקע מושקית קולחין".  בוגרת תואר דוקטור PhD בחוג לניהול משאבי טבע וסביבה בבית הספר לניהול באוניברסיטת חיפה, בתחום מדיניות התייעלות אנרגטית.  בעבודת הדוקטורט שלה התמקדה ד"ר גולדרט בהגדרה וניתוח של מדד קיימות משולב לאמצעי התייעלות אנרגטית במשק הישראלי. 

ד"ר גולדרט בעלת ניסיון רב שנים בפרויקטים מורכבים בתחומי מדיניות סביבתית לאומית ומוניציפאלית, מנהלת תכניות התייעלות וחיסכון במשאבים במרכז השלטון המקומי וניהלה במשך כשמונה שנים את מרכז הקיימות של הטכניון. כמו כן, ד"ר גולדרט מתעסקת בביצוע סקרים במגוון מגזרים: פיקוח על סקרי אנרגיה וחשמל ברשויות המקומיות, סקירה של פליטות גזי חממה על פי פרוטוקולים בינלאומיים וסקרי פליטות מקיפים בארגונים שונים, וההשלכות הסביבתיות שלהם.

rn", #, #, "

מד"ר גולדרט נמסר:

"אני גאה ונרגשת לקבל את תפקיד ראש המחלקה, במיוחד בתקופה מאתגרת זו עבור כדור הארץ. בסמסטר האחרון ניצבו ההשכלה הגבוהה בכלל, והסטודנטים וחברי הסגל שלנו – בפרט, מול אתגרים שלא היכרנו. אני סמוכה ובטוחה כי חברי הסגל, המרצים והעובדים במחלקה ימשיכו, במסירות אין קץ, להפוך את המחלקה להנדסה כימית בשנקר לייחודית, ולהצמיח בה את דור העתיד של מהנדסי הכימיה. אני רוצה להודות לד"ר יואב רוקמן על שנים ארוכות של עבודה ללא לאות. תוצאות ההשקעה ניכרות בכל מפגש עם בוגר או בוגרת של המחלקה."

מפרופסור שיזף רפאלי, נשיא שנקר, נמסר:

"ברצוני לאחל לד"ר טל גולדרט הצלחה רבה בתפקידה בתור ראש המחלקה להנדסה כימית. טל, חברת צוות בכירה בשנקר, הובילה לאורך השנים פרויקטים סביבתיים ברמה בינלאומית ואני בטוח כי תוביל את המחלקה להישגים מרשימים. בהזדמנות זו, אודה לד"ר יואב רוקמן, ראש המחלקה היוצא, על ניהולו המסור ואאחל לו הצלחה רבה בהמשך דרכו המקצועית"

rn"'

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר