Shenkar Members Club אירחו את פרופ אלכס פדואה להרצאה לחברי המועדון

חדשות ואירועים

Shenkar Members Club אירחו את פרופ אלכס פדואה להרצאה לחברי המועדון

'#, #, "

Shenkar Members Club, מועדון הידידים הצעירים שלנו, אירחו את הידידות והידידים של שנקר לערב מרתק שכלל מפגש והרצאה עם פרופ' אלכס פדואה – מעצב תעשייתי שעמד בראש המחלקה לעיצוב תעשייתי ומאחוריו כמה מהפרויקטים הנחשבים בתחום, כגון עיצוב מכוניות לסיטרואן ומיצובישי, ותכנון החללית "בראשית".

ההרצאה עסקה בפרדוקס הטבוע בכל עשייה עיצובית: כאוס ממושמע, אובדן שליטה מנומס וספונטניות מתוכננת – כלים חיוניים של המעצב, האלכימאי העכשווי. אלה הודגמו על ידי מגוון פרויקטים של עיצוב תעשייתי, כולל החללית שפגשה את הירח, בצורה דרמטית יותר מהמתוכנן. מפאת קוצר הזמן, ההרצאה לא תעסוק הפעם בצדדים האפלים של החדשנות, בסכנת האינטליגנציה שלנו ובכוחו של השעמום.

פרופ' אלכס פדואה
rn
rnבין האורחים שנכחו באירוע היו: עומר גרשון, שרון איילון, אורנה אלוביץ, דנה אונגר, לילך גורפינג, מיכל שחר ועוד!
rn
rnShenkar Members Club הוקם במטרה לחבר בין חברי המועדון למגוון התכנים שניתן למצוא בשנקר, לפגוש ולתמוך בסטודנטים ובוגרים, ולקדם פעילות חדשנית ועיצובית. ידידי שנקר הצעירים ייהנו מתכניה ומפעילויותיה של שנקר כחלק משגרת חייהם, ויוזמנו לאירועים מיוחדים אשר נוצרו במיוחד עבורם במהלך השנה. הידידים יצטרפו לקהילת תומכי שנקר ברחבי העולם, ויהנו משותפות במעגלים בינלאומיים של שחר חדש לדור הבא.

צילום: אחיקם בן יוסף

rn"'

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר