המחיר האמיתי של גידול האוכל שלנו: ראיון עם אליק פלמן - מרצה לתואר שני בשנקר

פרויקטים

המחיר האמיתי של גידול האוכל שלנו: ראיון עם אליק פלמן – מרצה לתואר שני בשנקר

אליק פלמן הוא ד"ר לפילוסופיה, מרצה לתואר שני בעיצוב במכללת שנקר ובטכניון והוא ככל הנראה האדם היחיד בארץ שמגדל לעצמו את כל האוכל שהוא צורך.

המרחב ששייך לו משתרע על פני כשני דונם בישוב כליל. בשטח הזה הוא בנה לו בית קטן בגודל 40 מ"ר, בלי טיפה אחת של בטון; רק מעץ, אבן ואדמה. ואת כל מזונו הוא מגדל בעצמו על דונם אחד: חיטה, חומוס, פול, עצי זית וירקות המתאימים לאקלים הים תיכוני, לצד שתי כוורות דבורים וכמה תרנגולים ותרנגולות שלדבריו "גרות בשטח יותר גדול מהבית שלי". 

לכתבה המלאה לחצו כאן.

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר