ישראל היום מציגה את שקית הגלידה של חברת אסם לפני שבעה עשורים באדיבות ארכיון שנקר

עתונות

ישראל היום מציגה את שקית הגלידה של חברת אסם לפני שבעה עשורים באדיבות ארכיון שנקר

באביב 1953 החלה חברת אסם במסע פרסום למוצר חדש, שאותו התכוונה לשווק לקראת הקיץ: גלידה מאבקה הנשמרת עד להכנתה בשקית. זו לא היתה הפעם הראשונה שבה יצרניות המזון הציעו לישראלים אוכל חליפי זול במקום המקור, שתאם את הקשיים הכלכליים של רוב בתי האב בארץ בתקופת הצנע. את האבקה היו מערבבים עם חלב חם, מוזגים לתוך כלי הגשה – ומקפיאים במקרר עד לשימוש.

לקריאת הכתבה המלאה לחצו כאן!

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר