המדור מארח את אפרת אנזל, מרצה במחלקה ללימודי חוץ, לארוחת חג עם ערך מוסף

עתונות

המדור מארח את אפרת אנזל, מרצה במחלקה ללימודי חוץ, לארוחת חג עם ערך מוסף

לכבוד ארוחת החג נפגשתי עם אחת הנשים האהובות עליי במרחב הקולינרי הישראלי אפרת אנזל. אירחתי אותה כאן במדור לפני כארבע שנים ומאז נשארנו חברות בלב ובנפש. אז מה השתנה בחיים של אפרת בארבע השנים האחרונות? לא מעט. ההסכת "לדבר זה לא משמין", שהיא מגישה עם אורן לוקסנבורג, היה אז רק בתחילת הדרך ומאז כבש לו מקום של כבוד ברשימת הפודקאסטים הכי מושמעים בארץ. מדי שבוע הם מקליטים פרק חדש ומרתק המוקדש לחומר גלם ספציפי, כגון קיווי,תאנה, ברוקולי ועוד או לנושאים גדולים כמו שווארמה, בורקס ואוכל אתיופי. אפרת גם מובילה את תחום הקולינריה המודעת כותרת גדולה שמשמעותה הקשר בין אוכל לבריאות ובין אוכל לקיימות, כלומר צמצום בזבוז המזון, הפחתת פסולת ושימוש במזון טרי,מקומי ועונתי. וזה רק חלק מהנושאים הרבים שהיא מקדמת. היא גם יועצת קולינרית, מנהלת התוכן של כנס המסעדנות השנתי, מרצה בשנקר ועוד כל כך הרבה. שמחתי מאוד שאפרת מצאה לנו בוקר פנוי לבשל יחד.

לקריאת הכתבה המלאה לחצו כאן!

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר