כשאור וחומר נפגשים | קורס קראפט דיגיטלי במחלקה לעיצוב פנים מבנה וסביבה

נקסוס

הגשה מתוך קורס "קראפט דיגיטלי" ע"י נטע בן נעים

כשאור וחומר נפגשים | קורס קראפט דיגיטלי במחלקה לעיצוב פנים מבנה וסביבה

מנחים: אדר' פאולה פלומבו ואדר' אוהד מיוחס

במחלקה לעיצוב פנים מבנה וסביבה בשנקר, מתקיים קורס לסטודנטים בשנה ב – "קראפט דיגיטלי".

הקורס התמקד בחקירת הקשר המורכב בין אור וחלל, כאשר הסטודנטים עסקו בתכנון עיצוב ובניה של גופי תאורה המשמשים כאובייקטים מפיצי אור ומשפיעים על תפיסת החלל. האובייקטים יצרו חלל פנימי המתגלה באמצעות אור.

תהליך העבודה שילב טכנולוגיות דיגיטליות מתקדמות לצד שיטות קראפט מסורתיות. הסטודנטים פיתחו עבור כל פרוייקט אישי רעיון וסיפור, בחרו חומרים מגוונים, וחקרו קונסטרוקציות וטכנולוגיות שיבטאו את רעיונותיהם בצורה האופטימלית.

במהלך הסמסטר התקיימו שיתופי פעולה פוריים עם מרכז הדיגום, סדנת הפלסטיקה וסדנאות העץ והמתכת. חשיפה זו לטכנולוגיות, חומרים ושיטות עבודה מגוונות העשירה משמעותית את ארגז הכלים העיצובי של הסטודנטים.

קורס ייחודי זה העניק לסטודנטים לא רק ידע טכני ומקצועי, אלא גם פיתח אצלם חשיבה עיצובית מורכבת ושפה אישית. הקורס הפך לאבן דרך משמעותית בהתפתחותם האקדמית והמקצועית של הסטודנטים, וממחיש את המחויבות של המחלקה להכשרת מעצבים בעלי ידע עמוק ויכולת ביצוע ברמה הגבוהה ביותר.

מאיה נרבוני
דיאנה וסיוטיק
לי גולדמן
סומה עבדול רחמן

צילומים: נוי ערקובי

בראש העמוד: הגשתה של נטע בן נעים (צילום: נוי ערקובי)

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר