על מוסר ואמנות: התערוכה השנתית של המחלקה לתקשורת חזותית

תערוכות

על מוסר ואמנות: התערוכה השנתית של המחלקה לתקשורת חזותית

'"

השיתוף האינסופי היא תופעה שרק מתעצמת בשנים האחרונות. בכל יום אנחנו משתפים: 380 מיליון תמונות – בסנאפצ׳אט, 300 מיליון תמונות – בפייסבוק, 95 מיליון תמונות וסרטונים ו-100 מיליון סטורי – באינסטגרם. קשה לתפוס את היקף התוכן, אך מתוך הנתונים עולה תחושה של עודפות, וכך אנו גוללים אין-סוף תוכן – אין התחלה, אין שיא ואין סוף.

התערוכה השנתית של המחלקה לתקשורת חזותית, "חטאי עיצוב", מסמנת זו השנה הרביעית מגמות וכיוונים בעיצוב ובהוראת העיצוב. מבט על עבודות הסטודנטים במחלקה, חושף את המהלכים הגרפיים, את ההקשרים המקופלים בתוכם ואת המשמעויות הנסתרות.

"חטאי עיצוב" הוא אירוע המתקיים בשני ממדים: הממד הווירטואלי, ותערוכה בחלל פיזי, ומטרתו לבחון את עבודתם, תפקידם ומקומם של מעצבי תקשורת חזותית כיום.

rn

בעידן בו הכל מוטל בספק ובעיקר מוטלים בספק מסרים בתקשורת, נדרשת בדיקה מחודשת של מושגים כמו אמת, צדק, אותנטיות ומקצוענות.

rn

במהלך החודש הקרוב נחשף ל־ח', דמות מסתורית שעזרה לנו להתבונן על מהלכי העיצוב של הסטודנטים מנקודת מבט חדשה. ח' היא האוצרת שלנו, והיא חושפת חטאים של עיצוב. המבקרים בתערוכה מוזמנים להתעמת עם נקודת מבטה של ח' כדי לאפשר דיון ונקודת מבט שונה על תהליכי עיצוב בתקשורת חזותית.

"חטאי עיצוב" תוצג ב"סמילה" רח' שארית ישראל 4 ,בין ה-1-9 במרץ.

בראש העמוד: עבודה של דלית מור – "תלית לחוזרים בשאלה" – קורס מציאות מדומיינת

rn", #, #'

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר