בלוך מגיע לתפוח הגדול: פרויקט הגמר של דניאל גולדפרב, בוגר המחלקה לתקשורת חזותית, יוצג בתערוכה בינלאומית בניו-יורק

תערוכות

בלוך מגיע לתפוח הגדול: פרויקט הגמר של דניאל גולדפרב, בוגר המחלקה לתקשורת חזותית, יוצג בתערוכה בינלאומית בניו-יורק

חייבים לדבר על בלוך: פרויקט הגמר של דניאל גולדפרב – בוגר המחלקה לתקשורת חזותית – נבחר להשתתף בתערוכה קבוצתית בינלאומית בניו-יורק. תחת הכותרת "In/visible" יוצגו עבודותיהם של 6 אמנים צעירים ומבטיחים מרחבי העולם, המתייחסות להיבטים שונים של החיים בעידן המודרני ולרבדים הנסתרים שמתחת לפני השטח. 

סרטון האנימציה "בלוך", שיצר גולדפרב בסיום לימודיו בשנקר, מציג דיוקן אנושי ונוגע ללב של גבר בודד ומשונה, המתקשה למצוא את מקומו בחברה. הסיטואציות המתוארות בו מעוררות לעג ומבוכה, אך גם הזדהות וחמלה, ובכך מהוות עבור הצופים מראה לחולשותיהם האנושיות.

"הפרויקט חוקר את “האחרות” המתפקדת ומתנהלת בתוך החברה", מספר גולדפרב על עבודתו: "התרחישים שבחרתי להציג אמנם קיצוניים וחריגים, אך מבטאים מחשבות ודחפים אנושיים שכל אחד יכול לזהות בתוכו". 

צפו בסיפורו של בלוך:

גולדפרב סיים בהצטיינות את לימודיו במחלקה לתקשורת חזותית בשנת 2012, מאז הוא עובד כמאייר עצמאי, בעיקר בתחום העיתונות; הוא מאייר באופן קבוע את שערי מגזין "ליברל" ולאחרונה אייר את ספר הילדים "חמישה חושים ועוד אחד" של פולי קנצ'וק. סרטון הגמר שלו "בלוך" השתתף בתחרות הישראלית של הפסטיבל הבינלאומי לסרטי סטודנטים בתל-אביב וזכה לשבחים רבים.

בראש העמוד: דימוי מתוך סרטון הגמר של דניאל גולדפרב "בלוך" (יח"צ)

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר