קורס עיצוב תצוגה תש"ף: חלון הראווה של עינב יוגב

תצוגה

קורס עיצוב תצוגה תש"ף: חלון הראווה של עינב יוגב

במסגרת קורס עיצוב תצוגה במחלקה לעיצוב תכשיטים, מתנסים הסטודנטים משנה ד' בתכנון, עיצוב והקמת חלונות ראווה עבור עבודותיהם האישיות ואנחנו מלווים אותם בתהליך החשיבה והיצירה:

עינב יוגב // שנה ד' // תש"ף 

  • מועד הקמת החלון: 11/12/19
  • מיקום החלון: בניין פרניק

כל חיי טיילתי ותמיד התחברתי לנוף העירוני. במהלך השנה האחרונה, אני נמצאת על קו תל אביב-ניו יורק עם כמה עצירות באירופה. 

 

מערכת יחסים בשלט רחוק ותכנון של החיים במקום אחר, הפכו את השנה האחרונה למורכבת יותר מכל הבחינות, אבל הטיסות, הנופים העירוניים, האנשים – כולם נותנים השראה לעיצובים שלי ומלבים את האש שיש בי להפיץ את המותג שלי לקהל לקוחות בינלאומי.

 

לאורך כל הלימודים הייתי צריכה למצוא את האיזון בין התהליך העיצובי לרצון ליצור תכשיטים ענידים (דבר שהוכיח את עצמו כמאתגר גם בעבודה על חלון הראווה) – איך אני מצליחה להציג את התכשיטים שלי, שרובם קטנים ועדינים, בדרך שתחמיא להם ועדיין תיצור עניין?

 

 

בעבודה על עיצוב ותכנון החלון השתמשתי בטכנולוגיה ששימשה אותי מתחילת הלימודים – הדמיות תלת-ממד. מידלתי את החלון במימדים המדויקים שלו, יצרתי את המבנים והצבתי לתוכם את התכשיטים בגודל האמיתי שלהם. התכנון במחשב אפשר לי להישאר בבקרה אחר התהליך, לוודא שפרופורציות נכונות ושהכל מתחבר יחד.

 

התצוגה עשויה מעץ בחיתוכי לייזר עם פרזולים שנעשו ידנית במיוחד בשביל כל תכשיט ובניין.

החלון מספר את הסיפור של ארבע השנים האחרונות – החלום להקים מותג בינלאומי – ושואב השראה מכל המקומות שביקרתי בהם לאורך השנים ונותן לתכשיטים שלי את הספוטלייט שמגיע להם.

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר