מה-App לקראפט: סטודנטיות השתתפו בכנס TEI בסטוקהולם עם פרויקט ייחודי בשם Sew-Flow

כנסים

מה-App לקראפט: סטודנטיות השתתפו בכנס TEI בסטוקהולם עם פרויקט ייחודי בשם Sew-Flow

פורצים גבולות: הסטודנטית כנרת יצחק מהמחלקה לעיצוב טקסטיל, דפנה לוי מהמחלקה לעיצוב פנים מבנה וסביבה וקמילה קנטק מהמחלקה לעיצוב תעשייתי בפוזנן, פולין (חילופי סטודנטים) הציגו את הפרויקט שלהם בכנס TEI – Tangible Embedded Interaction היוקרתי בסטוקהולם, שוודיה. הפרויקט נוצר בעת לימודיה בקורס טרנס מחלקתי של המרכז לעיצוב וטכנולוגיה ע"ש כדר בהנחיית מיכל רינות , שובל ניר ושחר גייגר וכעת המאמר לגביו הוגש והתקבל לפסטיבל, שהוא המוביל והחשוב בתחום.

הן הציגו את Sew-Flow, פרויקט שבו הן לקחו משחק קיים לאייפון ומחשבים בשם Flow והעניקו לו מאפייני קראפט בעזרת ממשק מהפכני. המשחק הוא סוג של פאזל אבל במקום אצבע שמציירת מסלול על המסך, תופרים את המסלול עם חוט מוליך העשוי מצמר על לוח של טקסטיל. כשפותרים נכון, הבד שמתחת לתפירה משנה צבע ומראה את הצבע הנכון. השימוש החדשני בטקסטיל וצבעים תרמו-כרומיים מאפשר לקחת את המשחק לכיוונים נוספים, אשר ייחקרו בעתיד.

TEI הינו כנס בולט המציג את המחקרים העדכניים ביותר בתחום האינטראקציה הממשית הנערך כבר 12 שנה ומתרחש השנה בסטוקהולם, שוודיה. הכנס עוסק בנושא של אינטראקציה אנושית עם מחשבים, אמנות אינטראקטיבית, חווית משתמש וטכנולוגיה חדשנית. גודלו המצוצם של הכנס מאפשר פורום ייחודי לחילוף רעיונות והצגת עבודה חדשנית דרך שיחות, תערוכות אינטראקטיביות, פוסטרים, מיצבים ועוד.

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר