אירוע לייב של המחלקה להנדסת תוכנה לבוגרי 9900

כנסים

אירוע לייב של המחלקה להנדסת תוכנה לבוגרי 9900

המחלקה להנדסת תוכנה בשנקר מפתחת קו ביטחוני בשורותיה, ומעודדת שיתופי פעולה, פרויקטי גמר, הרצאות אורח וסקירת נושאים ביטחוניים, צה"ליים ומודיעיניים.

פרויקטים ושותפויות אלו מעודדים פיתוח מערכות תוכנה בעלות עומק ואתגר הנדסי ראויים, המשפרים ותורמים לידע הנצבר בלימודי הנדסת תוכנה של הסטודנטים במחלקה.

כחלק מהקו, נוצר שיתוף פעולה מעניין עם עמותת בוגרי היחידה הטכנולוגית 9900.

בערב ה- 22.10.20 התקיים אירוע לייב של המחלקה להנדסת תוכנה, בשיתוף התואר השני בעיצוב ופיתוח משחקים, עם עמותת בוגרי 9900.

באירוע הועברו שתי הרצאות, בהנחייתו המאלפת של עמית בשארי. פתחה את הערב ד"ר יונית רושו, ראש המחלקה להנדסת תוכנה, וסיפרה על הדרך מ-0 ל- 100, דרך הטאלנטים. יונית שיתפה בסיפור המוטיבציה האישי שלה, שהחל בבה"ד 4, דרך לימודיה בשנקר בראשית שנות ה- 2000 והסתיים באקזיט ובניהול המחלקה שבה למדה. יונית סיפרה על פרויקטים בתחום הביטחוני שמפותחים במחלקה להנדסת תוכנה ועל שיתופי הפעולה האסטרטגיים של המחלקה עם צה"ל, עם התעשייה ועם מחלקות נוספות בשנקר עצמה.

אחריה המשיך ניר מירצקי, שסיקר את התפתחות תחום המשחקים בארץ ובעולם בשנת 2020.

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר