ערב טוב עם גיא פינס: איך בילתה נעמי קמפבל בשנקר?

קהילתי

ערב טוב עם גיא פינס: איך בילתה נעמי קמפבל בשנקר?

'"

דוגמנית העל נעמי קמבל הגיעה לביקור בשנקר ולא איפשרה לאף אחד לשכוח שהיא דיווה: בעקבות אירוע היום הסוערים היא התייצבה עם פמלייתה באיחור לא-מאוד-אלגנטי ומייד הפעילה את הקסם ההדור שלה.

יחד עם אמה – ואלרי מוריס – התייצבה קמפבל במכללה והתרשמה מפרויקטים של סטודנטים ובוגרים, נפגשה עם נשיאת שנקר, פרופ' יולי תמיר, ועם יו"ר ידידי שנקר, גב' אורית אפרתי, ושמעה על פרויקט העיצוב ההומניטרי באתיופיה שמוביל המרכז לחדשנות ACT Shenkar. 

קמפבל עושה את שנקר – כך זה נראה:
rn

צוות מעצבים משנקר ביקר במרכזים רפואיים ברחבי אתיופיה, כחלק ממיזם בינלאומי לשיפור רמת שירותי הרפואה בכפרים במדינה. הם התבקשו לסייע בעיצוב עזרים רפואים המותאמים לתנאי שטח באזורים מרוחקים שיסייעו לאוכלוסייה המקומית, שרובה חיה ללא גישה לחשמל ולמים. 

במסגרת תכנית חומש אסטרטגית שגיבשה ממשלת אתיופיה עם ארגון הבריאות העולמי, הוזמן המרכז לחדשנות ACT Shenkar להשתתף במשלחת של יזמים ישראליים ומקומיים במדינה. הפנייה נבעה מתוך ההכרה ביכולתם של מעצבים לספק כלים חדשים להסתכלות על בעיות ואתגרים גלובאליים ולאשפר נקודת מבט נוספת לגיבוש פתרונות חדשים וחכמים. 

rn", #, #'

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר