הקומיקס "חשבון של הנפש" שאייר גיא לנמן זכה בפרס בינלאומי יוקרתי ביפן

פרסים

הקומיקס "חשבון של הנפש" שאייר גיא לנמן זכה בפרס בינלאומי יוקרתי ביפן

הקומיקס "חשבון של הנפש" שאייר גיא לנמן במסגרת פרויקט הגמר שלו במחלקה לתקשורת חזותית (2018), וכתב נמרוד פרידמן, זכה בפרס המנגה הבינלאומי המוענק על ידי משרד החוץ היפני בתחרות The 13th Japan International MANGA Award. היצירה נבחרה מתוך 345 מתמודדים מ-66 מדינות.

עלילת "חשבון של הנפש" מתחוללת בעולם הבא. גן עדן מתנהל כמו משרד ממשלתי המערים קשיים בירוקרטים על כל נשמה המבקשת להיכנס. גיבור הסיפור, איציק, מנסה מזה עשר שנים לקבל אישור ויזה לגן עדן ללא הצלחה. מלאכית לשעבר בשם הלוהי, שפועלת מחוץ לחוק כמבריחת נשמות, נחלצת לעזרתו ומציעה לו דרך אלטרנטיבית להיכנס סוף סוף לגן עדן.

פרס המנגה הבינלאומי, שזוהי שנתו ה-13, מוענק על ידי משרד החוץ היפני לאמנים שתרמו לקידום תרבות המנגה מחוץ ליפן, וליצירת קשרי תרבות בינלאומיים באמצעות המנגה. את האמנים הזוכים בוחרת ועדת שופטים שבה חברים גם נציגים של המוציאים לאור של ספרי מנגה ואמני מנגה. במקום השני זכו השנה אמנים מתאילנד, ספרד וברזיל. גם בשנת 2016 זכו במקום הראשון אמנים מישראל – בועז לביא, אסף חנוכה ותומר חנוכה, על הרומן הגרפי The Divine.

 
whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר