מי, מה, כמה, למה, איך: הכירו את שרון צרפתי, בוגר המחלקה להנדסת פלסטיקה ופולימרים

בוגרים

מי, מה, כמה, למה, איך: הכירו את שרון צרפתי, בוגר המחלקה להנדסת פלסטיקה ופולימרים

'"

הכר את הבוגר: סקרנים לגלות מה הבוגרים שלנו עושים היום? רוצים לדעת מה עבר עליהם מאז סיימו את לימודיהם? איפה הם נמצאים ומה הם עושים? 

בפרויקט משותף עם ארגון הבוגרים שלנו, נפגוש לשיחה צפופה בוגר/ת מאחת ממחלקות הלימוד בשנקר ונשמע את הסיפור שלהם ממקור ראשון ואת תשובותיהם לכל השאלות המסקרנות: מי, מה, איך, כמה ולמה! מוכנים? הנה אנחנו מתחילים:

rn", #, #, "

rn

מי? שרון צרפתי (44), בוגר החוג להנדסת פלסטיק 2004, אב למאיה (7) וגליה (3), בניו-יורק משנת 2004.

rn

"הכי אוהב? לגלוש! כשיש גלים אני עושה את המיטב להכניס את זה ללו״ז." מספר צרפתי על החיים בעיר הגדולה ומוסיף כי "למרות שגרים בלב העיר הגדולה משתדלים לשמור על שפיות ולגדל גינה אורגנית בקיץ והכנת קומפוסט." 

מה?  

"לפני כשלוש שנים הקמתי את SLS Packaging Solutions המתמחה ב Customized Flexible Packaging. עבור כל לקוח שרוכש אריזות דרכנו, SLS Packaging Solutions משמשים כ remote in-house Packaging Engineer. הטכנולוגיה בה אנו משתמשים מאפשרת לנו לייצר אריזות באיכות גבוהה תוך שימוש בהרכב חומרים שמקנה את התכונות הדרושות למוצר בשילוב דפוס שקע (Gravure) ברזולוציה גבוהה, כל זאת תוך שמירה על מחיר תחרותי וזמן אספקה קצר."

למה?

"לאחר סיום הלימודים התחלתי לעבוד כמהנדס במפעל המייצר למינטים רב-שכבתיים המשמשים לייצור אריזות, אך עם הזמן לא מצאתי זאת כייעוד והחלטתי לחשב מסלול מחדש. היה לי ברור שהמעבר מהנוחות של משרת מהנדס לעצמאי לא תהיה קלה, וזה מצריך הרבה אנרגיות, סבלנות והשקעה אישית וכלכלית."

"במהלך השנים נחשפתי לפלח שוק של חברות מזון בסדר גודל קטן-בינוני שרוכשות אריזות גמישות בעיקר מיצרנים במזרח הרחוק, אך במציאות נוצר מרווח גדול בין המוצר לו ציפו למוצר שקיבלו. המפגש עם הלקוחות הבהיר לי עד כמה חשוב להם להבין ולהיות מעורבים בתהליך תכנון האריזה בכדי שהמוצר הסופי יעמוד בצפיות, גם אם אינם מבינים את התהליכים, החומרים והשפה הטכנית."

rn

"התובנות שצצו באותה תקופה הובילו את הרצון למנף את הידע והניסיון, וכך הוקמה SLS Packaging Solutions: לאפשר למותגי מזון להיות מובילים עם אריזות תואמות לדרישות המוצר, שבולטות על המדף ויחד עם זאת מעניקות חווית משתמש ללקוח הסופי."

rn

כמה?

"להמשיך ולצמוח, אך לא לוותר בדרך על היחס האישי שכל לקוח מקבל."

איך?

"הטיפ הכי גדול שלי – לעשות רק מה שעושה לכם טוב בחיים. אם יש רצון לצאת לעצמאות, לא לחכות להזדמנות הטובה ביותר, קחו את ארגז הכלים ותהפכו את ההזדמנות לטובה ביותר. " 

rn"'

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר