Inspadesmag (אנגלית): המעצבת הצעירה שני גבאי מציעה תעוזה, יצירתיות ומקוריות בפריטים ייחודיים

בוגרים

Inspadesmag (אנגלית): המעצבת הצעירה שני גבאי מציעה תעוזה, יצירתיות ומקוריות בפריטים ייחודיים

'"

"הפריטים שהיא מעצבת מלאי דמיון, תעוזה, יצירתיות ומקוריות. אין לנו ספק שהיא תמשיך להפתיע ולהשתבח": בשבחים אלו ליווה מגזין העיצוב הבינלאומי INSPADES הפקת אופנה מקיפה שהוקדשה לפרויקט הגמר של שני גבאי, בוגרת המחזור האחרון של המחלקה לעיצוב אופנה, אותה סיכמו בהמלצה: "עשו לעצמכם טובה והתחילו לעקוב אחרי העבודה שלה". 

קולקציית הגמר של גבאי – גוף אופנתי" – שהוצגה בתצוגת הבוגרים לשנת 2016, עוסקת במתח שבין הסינתטי לטבעי ומבקשת לערער על התלות של הזהות בגוף. בפריטים שעיצבה היא בוחנת את השלכות הטכנולוגיות הביולוגיות ואת האסתטיקה שלהן על עיצוב אופנה: האם בעתיד יהיה למעצב האופנה את החופש לחשב מחדש את הגוף של הלקוחה ולשנות אותו? האם תפישת האיברים תהיה אופנתית ויעשה בהם שימוש כבאקססוריז?

הקולקציה משלבת חומרים גולמיים, בהם עור ומשי, המעוטרים בהדפסות וברקמות המשלבות אבני סברובסקי. הבחירה בצבע הלבן נבעה מהרצון להדגיש שהאיברים מלאכותיים ולא אמיתיים וגם מן הרצון להציגם בסביבה ניטרלית וסטרילית.

בראש העמוד: קולקציית הגמר של שני גבאי בתצוגת האופנה של בוגרי 2016 (צילום: רפי דלויה)

rn", #, #'

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר