ערין חלבי| חווית עדה סביב שולחן
הנחייה: אורינה פרנטה, גיליאן גולן
היוצרת בוחנת חידוש ושימור של אופי, עדות ומנהגים שונים. בפרויקט התמקדה באוכל דרוזי בסיסי ומסורתי שעליו גדלה, סאג'- פיתה דרוזית, זקאליט לבנה- כדורי לבנה בשמן זית, ודוק'ה- תערובת תבלינים שהבסיס בה הוא זעתר. ועיצבה כלי הגשה טקסיים, כאשר לכל אחד מן הכלים יש התייחסות למאכל עצמו, בין אם זו התייחסות לתהליך היצור, הכלי שמשתמשים בו, פעולה מסוימת או צורך מסוים.
טכניקות : יציקות, מידול בריינו, הדפסת תלת מימד
חומרים : קרמיקה, כסף
תגיות: העדה הדרוזית, אוכל, בית, זיכרון, ילדות, מסורת, שייכות