דורין נור
מלאק תלס

דורין נור ומלאק תלס| תוספים טבעיים בתהליכי ייצור בירה

הנחייה: פרופ׳ צבי קורן וד״ר יואב רוקמן

הפרויקט חוקר תוספים טבעיים בבירה וכימותם בשיטות ספקטרופוטומטריות פשוטות. התמקדנו בתוספים המעשירים את הבירה מבחינת טעם, ריח וצבע כמו ג'ינג'ר, דובדבן, רימון ונענע. המטרה היא לנסות למדוד את נוכחות החומרים הפעילים המזערית של התוספים בתוך הבירה שמהווה סביבה רועשת מאוד למדידה, ואת בליעתם באורכי גל ייחודיים.

תגיות: אלכוהול, מזון, בירה

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר