קול קורא להשתתפות בתערוכת "שפת אם" - פרויקט שנקר על גלגלים

חדשות ואירועים

קול קורא להשתתפות בתערוכת "שפת אם" – פרויקט שנקר על גלגלים

פרויקט "שנקר על גלגלים" הוא יוזמה משותפת בין דיקנט הסטודנטים, מרכז מען לסטודנטיות וסטודנטים מהחברה הערבית ופרויקט תקווה ישראלית בשנקר. מטרת הפרויקט לחשוף ולהנגיש את שנקר לאוכלוסיות ולאזורים שמחוץ למרחב הגיאוגרפי הסמוך לשנקר ומעבר לקהל היעד הברור והמיידי שלה, וזאת על ידי תערוכה נודדת בין ערים, ישובים וכפרים המרוחקים משנקר לא רק מבחינה גיאוגרפית, אלא גם מבחינה תודעתית.

התערוכה הראשונה שתוצג במסגרת הפרויקט תעסוק ב"שפת אם." שפת אם היא השפה הראשונה שהאדם לומד בשלבי ההתפתחות הראשוניים ביותר. זו השפה שאנו מיומנים בה ביותר וחשים בנוח יותר מבכל שפה אחרת. אולם, לצד שפת האם הוורבלית קיימות גם שפות אם נוספות ובהן שפת אם חזותית, חומרית, חברתית  ותרבותית הבאות לידי ביטוי בצלילים, טקסטורה, טעם, ריח, צבע ועוד. התערוכה תבקש להציג עבודות המתרפקות על המקורות התרבותיים ומסתכלות עליהן בגעגוע ובאהבה, אך בו-בעת מתווך עמדה שיפוטית וביקורתית.

העבודות שיוצגו בתערוכה יהיו עבודות של סטודנטים/ות ובוגרים/ות, מכלל המחלקות בשנקר, אשר טרם חלפו שלוש שנים ממועד סיום לימודיהם. עבודות אלה ישקפו את העשייה של שנקר כאקדמיה מובילה לעיצוב ולאמנות הן דרך נושאים ועבודות בעלי מכנה משותף רחב ובאופן שבו המבקרים/ות יוכלו לזהות בהן את עצמם.

הצעת עבודה לתערוכה תכלול:

  • עד חמישה דימויים (עד 10 מגה). לעבודות וידאו או אינטרקטיב מומלץ לצרף קישור לצפייה
  • הסבר קצר על העבודה (עד 100 מילים)
  • פירוט טכני (שם העבודה, חומרים, טכניקה, גודל, המחלקה והשנה בתואר בה הוגשה העבודה)
  • פרטי התקשרות (שם מלא, מייל ומספר נייד)
  • מועד אחרון להגשת הצעות: 20.12.2019
  • את ההצעות יש לשלוח למייל: shenkaronwheels@gmail.com
  • ניתן להציע יותר מעבודה אחת
whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר