אסיפת ציור מס' 5: בעקבות "מערת החלומות האבודים" של וורנר הרצוג

עדכונים

אסיפת ציור מס' 5: בעקבות "מערת החלומות האבודים" של וורנר הרצוג

סרטו של וורנר הרצוג "מערת החלומות האבודים", שיצא לאקרנים בשנת 2010, בישר את כניסת טכנולוגיית התלת-ממד לז'אנר התיעודי. הבמאי הגרמני, הנחשב לאחד מאבות ה"קולנוע הגרמני החדש, תיעד בסרט מרשים ומעורר השתאות ציורי קיר פרה-היסטוריים שהתגלו במערות בדרום צרפת. 

במסגרת "אסיפת ציור #5" במחלקה לאמנות רב-תחומית, יוקרנו קטעים מסרטו של הרצוג ויתקיים רב-שיח אודות ציורי מערות וציור מתפשט במרחב, ציור כטקס ומיתוסים של הציור אז והיום. 

את האירוע תנחה האמנית והציירת עלמה יצחקי, מרצה במחלקה וזוכת פרס רפפורט לאמן צעיר, וישתתפו: פרופ' חגי כנען, שי אזולאי ויוני גולד (מרצה במחלקה).

הצצה לסרט "מערת החלומות האבודים":

מסורת ערבי "אסיפת ציור" מלווה את המחלקה לאמנות רב-תחומית מתחילת דרכה, והיא נוסדה מתוך מטרה להציע לציירים ושוחרי ציור במה לדיון אודות סוגיות עכשוויות.

כל מפגש מוקדש לנושא/רעיון מרכזי, כשהוא מאפשר להתוודע למגוון פרשנויות ונקודות מבט של הדמויות המובילות בתחום, כמו גם לקיים עימן שיח פורה ומפרה.

בראש העמוד: דימוי מתוך הסרט "מערת החלומות האבודים" של הרצוג (יח"צ)

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר