2 בוגרות שנקר עלו לחצי-גמר תחרות הכשרונות הבינלאומית של Vouge איטליה

עדכונים

2 בוגרות שנקר עלו לחצי-גמר תחרות הכשרונות הבינלאומית של Vouge איטליה

מי תהיה ההבטחה הבאה בעולם העיצוב הבינלאומי? עשרות אלפי גולשים מכל העולם הצביעו עבור הדגמים שעיצבו בוגרים ובוגרות צעירים מבתי הספר המובילים לעיצוב אופנה, במסגרת התחרות הנחשקת של Vogue איטליה לאיתור "הכישרון המבטיח של עולם העיצוב". בין 50 המתמודדים שהעפילו לשלב חצי הגמר מככבות ליאת ברנדל-גילאון וסיוון נשרי, בוגרות המחזור האחרון של המחלקה לעיצוב אופנה.

למעלה מ-300 מעצבות ומעצבים צעירים הגישו מועמדותם לתחרות השנתית, בהם גם ג'ורדי ג'ייקובס, שאף היא סיימה השנה את לימודיה במחלקה לעיצוב אופנה בשנקר, אך לא עלתה לשלב הבא. ברנדל גילאון הגיעה למקום ה-16 בבחירת הגולשים עם 1,073 קולות, ואילו נשרי למקום ה-34 עם 832 קולות.

מתוך המתמודדים שהגיעו לשלב חצי הגמר תבחר בסוף חודש ספטמבר עורכת Vogue איטליה, שרה מאיינו, את עשרת הפיינליסטים. הדגמים של הזוכה במקום הראשון יופקו בקולקציית קפסולה שתימכר בלעדית באתר האופנה Muuse והוא יקבל חשיפה בינלאומית נרחבת, הכוללת כיסוי תקשורתי במגזין Vouge. 

ליאת ברנדל-גילאון עיצבה את קולקציית הגמר שלה בהשראת המציאות הדיגיטלית של ימינו, היוצרת עבורנו מסכות המשתנות תדיר. תחת הכותרת "מציאות מדומה" היא יצרה סדרת פריטים שעושים שימוש בתעתועי ראיה, פיקסליזציה, חריצים, פופ-אפים, תריסים נסתרים ודפוסים. אלו שולבו בצבעוניות עזה על רקע משטח לבן, המדגישה אלמנטים של מסך המחשב הדיגיטלי, כמו גם את הגבול העדין בין העולם הדו-ממדי (הפרסונה הווירטואלית המזויפת) והתלת-ממדי (הפרסונה האמיתית).

בהשראת שירה של יונה וולך "אם תיתקע במסע אל אס די" עיצבה סיון נשרי קולקציה המבקשת לבטא מתח בין עולמות – הדמיון והמציאות, העבר וההווה, החי והמת. הפריטים משמשים כמקום בו מתרחש המסע, תוך שימוש בצורות מופשטות וחופשיות שנעות ברווח שבין תנועה ועצירה, האמורפי והגרפי, הצבעוני מול גווני השחור-לבן. אלו באים לידי בדפוסים על בדים ספוגיים וכתמים שכבתיים תלת-ממדיים.

 MUUSE.com היא קהילת אופנה מקוונת המנסה לאתר את הכשרונות הבאים מבתי הספר לעיצוב המובילים בעולם. התחרות המשותפת עם Vouge איטליה שמה לה למטרה לגלות את דור העתיד של מעצבי האופנה ולהשפיע הדרך בה אופנה מיוצרת, נצרכת ונמכרת. בשנה שעברה העפילה לשלב הגמרות בתחרות מיה פאווה עם קולקציית הגמר שלה "פאווה-מאניה" וזכתה לשבחים על עבודתה. יחד איתה התמודדו בשלבים המוקדמים גם לי גרבנאום, שירה גלאון ורותם מיץ, שסיימו את לימודיהן במחלקה לעיצוב אופנה בשנת 2012. 

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר