DeZeen (אנגלית): Projects של 2 בוגרי המחלקה לעיצוב תעשייתי בין "11 העיצובים הטובים ביותר לאוהבי הקפה"

עדכונים

DeZeen (אנגלית): Projects של 2 בוגרי המחלקה לעיצוב תעשייתי בין "11 העיצובים הטובים ביותר לאוהבי הקפה"

רוצה לעלות אלי לקפה? ספלי קרמיקה צרים של שרונה מרלין ומכונת קפה מבטון של שמואל לינסקי – שניהם בוגרי המחלקה לעיצוב תעשייתי – נבחרו לרשימת "11 העיצובים הטובים ביותר לחובבי הקפה" של מגזין העיצוב הבינלאומי DeZeen.

לינסקי עיצב את מכונת הקפה הייחודית שלו במהלך לימודיו במחלקה, בהנחייתו של אלכס פדואה – ראש המחלקה לשעבר. הוא שילב בין בטון למתכת למראה אורבני המקרין פשוט ותחכום בו-זמנית.

אורבני, תעשייתי ומתוחכם: מכונת הקפה של שמואל לינסקי (יח"צ)

הספלים של מרלין נוצרו בהשראת המגמות העכשוויות של המוצרים הטכנולוגיים המתוחכמים, ההופכים לדקיקים יותר ויותר. היא פיתחה את הפרויקט במסגרת קורס "מסורת וטכנולוגיה", בהנחיית רוית לצר, מתוך מטרה להציע נקודת מבט מקורית על מוצר מוכר המצוי בכל בית.

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר