גלריה, הארץ: להשתרע על גפילטע פיש בחושך, בקור

עדכונים

גלריה, הארץ: להשתרע על גפילטע פיש בחושך, בקור

במסגרת שבוע האוכל הפולני הקימה המעצבת נועם לוינסון, בת 29 ובוגרת המחלקה לעיצוב טקסטיל בשנקר, דוכן שבו היא מוכרת שלל חפצים שכולם בדמות קציצה אחת שנויה במחלוקת – הגפילטע פיש.

המשיכה של לוינסון לגפילטע פיש החלה לדבריה בזמן הלימודים, כאשר לקחה קורס בסריגה. היא בחרה לעצב קולקציה שלמה בהשראת אוכל אשכנזי, ואז נדלקה על הגפילטע פיש.

בראיון למוסף "גלריה" של "הארץ" מספרת לוינסון: "אני באה מבית כזה, של משפחה פולנית עם קרעחצן. אמא של אמא שלי פולנייה, אז ספגתי את הערכים הקשים והכבדים וזה תמיד ליווה אותי, הניסיון לצחוק על זה".

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר