עיצוב – מגזין לתכנון ובניה: אריאל צוקרמן – בוגר המחלקה לעיצוב תעשייתי בשנקר – מציע שפה פשוטה וחכמה במוצרים שלו

עדכונים

עיצוב – מגזין לתכנון ובניה: אריאל צוקרמן – בוגר המחלקה לעיצוב תעשייתי בשנקר – מציע שפה פשוטה וחכמה במוצרים שלו

בשנת 2004 סיים אריאל צוקרמן את לימודיו במחלקה לעיצוב תעשייתי בשנקר, מאז גיבש את גיבש את תפיסת העיצוב המקורית שלו, שבאה לידי ביטוי במוצר פשוט וחכם. 

צוקרמן עבד כמעצב עצמאי של חברת "כתר" – אחת החברות המובילות בעולם בתחום מוצרי הפלסטיקה – וכיום מגוון עבודותיו נוגעות בטווח רחב של תחומים כגון תאורה, ריהוט ומוצרי צריכה. מוצרים בעיצובו הוצגו בתערוכותs במוזיאונים וזכו לפרסום רב ברחבי העולם.

הקולקציה האחרונה שהציג – crumpled – עשויה מאלומיניום ועוסקת בדיאלוג שבין חומר קשה ומראה רך. לאחרונה השיק פרויקט עיצוב ייחודי בשיתוף המעצב ערן שמשוביץ, המשב אמנות רחוב וריהוט באמצעות יצירת רהיטים ממשטחי עץ עם גרפיטי שצויר עליהם ברחובות תל אביב. באופן זה מתאפשר דיאלוג בין הדו לתלת ממד, הרחוב והבית, האמנות והעיצוב.

 

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר